Zoek je ‘Zonnestudio Heerenveen’ e.o? In onze Fitness centra in Heerenveen zijn hoogwaardige zonnebanken aanwezig, waarop u op een verantwoorde manier een zomers kleurtje opdoet

Zonlicht is goed voor de mens. Het is een belangrijke levensvoorwaarde. Te weinig zon is niet goed, maar te veel zonlicht kan schadelijk zijn. Het is dus verstandig een goede en gezonde balans te vinden en die is anders voor verschillende individuen en verschillende streken op aarde. We raden u dan ook aan om niet 2 dagen achter elkaar te gaan zonnen.

Eerste keer gratis zonnen bij Zonnestudio Heerenveen

Ben je nog niet eerder bij ons op de snelbruiner geweest? Dan nodigen we je graag uit voor een gratis kennismaking.

Na het bepalen van je huidtype, kun je eenmalig gratis gebruik maken van één van onze snelbruiners bij Zonnestudio Heerenveen.

Over Zonnestudio Heerenveen

Zonstudio.nl heeft in Heerenveen 2 zonnebankstudio’s voor u. Alle zonnebanken voldoen aan de strengste veiligheidseisen en ons personeel is goed opgeleid en kan u adviseren over verantwoord zonnen.

In het verleden is er veel te doen geweest over het gevaar van zonnebanken. En net zoals bij alles eigenlijk gaat het om de frequentie van het zonnen. Dat geldt net zo goed voor de hoogtezon als voor de gewone zon. Te vaak is slecht, maar af en toe even lekker genieten van een zonnebank kan geen kwaad. Dit ligt natuurlijk aan uw huidtype, maar daar kunnen wij u over adviseren en informeren. Uw veiligheid is onze primaire zorg. Een egaal gebruinde huid is een fijne bijkomstigheid.

Zonnebank UV-lampen

Even ter informatie er bestaan ruim 30.000 verschillende soorten UV-lampen. Om u te garanderen dat u het ultieme bruiningsresultaat ervaart werken wij samen met de beste UV-technici en zonnebankfabrikant. Uit een scala van lampen zit onze UV-lampen altijd bij de top 3 van de beste lampen. Ook voldoen deze ten alle tijden aan de hoogste gezondheidseisen binnen de Europese norm.

Zonstudio.nl Zonnestudio Heerenveen staat voor

  • Veilig en verantwoord zonnen
  • De beste uv-lamp
  • De allernieuwste zonnebanken
  • Hoogste kwaliteitsnormen
  • Opgeleid en vriendelijk personeel

 

Zonnestudio Heerenveen Zonnestudio Heerenveen

Zonnestudio Heerenveen

 

Zonstudio.nl | Zonnestudio Heerenveen en omstreken